Home » Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

De Amarant Groep tekent overeenkomst met ISL Automatisering.

v.l.n.r. Ben Janzen (account manager ISL), Cees van den Brekel (Manager ICT/IT-Portfoliomanager ), Joris van Deudekom (Projectleider)

Op 17 Januari 2014 is een overeenkomst getekend tussen de Amarant Groep en ISL Automatisering. Met het tekenen van deze overeenkomst is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen. De Amarant Groep heeft enkele honderden ambulante medewerkers in dienst, die zullen worden voorzien van een tablet waarmee op locatie direct de cliëntgegevens veilig geraadpleegd en verwerkt kunnen worden.

"Op deze manier hoeven onze ambulante medewerkers geen (vaste )kantoorlocatie meer te bezoeken om hun administratie bij te werken en hebben zij ten alle tijden de beschikking over de voor hun relevante (cliënt)gegevens", Aldus Cees van den Brekel. 

"Uit een eerdere pilot is duidelijk naar voren gekomen dat dit niet alleen de beschikbaarheid en de kwaliteit van de cliëntinformatie ten goede komt, maar tevens een behoorlijke tijd- en daarmee kostenbesparing oplevert".  

ISL Automatisering levert de tablets, compleet geïnstalleerd conform de nieuwe werkplekrichtlijnen van Amarant, voorzien van alle vereiste software. ISL Automatisering verzorgt het beheer van de tablet en ondersteuning aan de ambulante medewerker.

ISL Automatisering is een onderdeel van de Paradigit groep en is gespecialiseerd  in het leveren van totaal oplossingen voor o.a. Zorginstellingen, Voortgezet Onderwijs en B2B2C volume projecten.

Vanaf 3 Februari 2014 zullen de ambulante medewerkers voorzien worden van de tablets. De verspreiding daarvan zal via de clustermanagers verlopen.

 

De Zorggroep uit Venlo sluit overeenkomst met ISL Automatisering uit Eindhoven

28 februari is de overeenkomst getekend tussen De Zorggroep en ISL Automatisering. Intrakoop (inkooporganisatie van zorginstellingen) bracht beide partijen samen. Met het tekenen van deze overeenkomst is er een samenwerking gesloten. Hiermee kunnen circa 10.000 medewerkers van de Zorggroep en 70.000 medewerkers en vrijwilligers van de Groene kruis ledenorganisatie een PC, Laptop, tablet of andere apparatuur bestellen. Dit gaat eenvoudig via de website van Campusshop, waarbij alle producten tegen speciale 'Zorggroepprijzen' worden verkocht.

De Zorggroep is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen drie gerenommeerde zorgorganisaties: Thuiszorg Midden-Limburg, Stichting Land van Gelre en Gulick en Zorggroep Noord-Limburg. De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen die zorg nodig heeft, zowel in Noord- als Midden-Limburg. ISL Automatisering is een onderdeel van de Paradigit Groep en is gespecialiseerd in het leveren van totaal oplossingen voor B2B2C volume projecten. Met de kennis en een speciale tool bieden zij een complete oplossing voor het toepassen van de WKR regeling.


Van links naar rechts, Geert Rongen Manager Sales & Concepten ISL automatisering, Wouter van Soest voorzitter van de raad van bestuur van De Zorggroep en Ben Janzen account manager ISL Automatisering.

 

CSG Dingstede te Meppel en Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) kiezen voor ISL

De afgelopen maand hebben CSG Dingstede te Meppel en Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) in Roermond en omgeving gekozen voor ISL als leverancier van werkplekken en overige randapparatuur.

CSG Dingstede is een onderwijsinstelling met potentie: in de regio zal deze school groeien van 1.000 naar zo'n 1.500 leerlingen. Vanwege deze voorziene groei is CSG Dingstede momenteel druk met (ver)nieuwbouw.

CSG Dingstede is behalve met de (ver)nieuwbouw, druk bezig met het opstellen van het Digitaal Leermiddelen Beleid, waarbinnen een WiFi netwerk aangelegd zal worden. In de toekomst zal CSG Dingstede zich richten op: aanleg van een wireless Technasium (± 270 m2), drie tot vijf Onderwijsruimten en een nieuw Open Leer Centrum / Mediatheek.

Tot SOML behoren 4 scholen voor het Voortgezet Onderwijs: Connect College, Sint Ursula, BC Broekhin en Mundium met ieder weer een aantal subscholen. Gezamenlijk beschikken ze over 8300 leerlingen en 1000 personeelsleden. ISL zal de komende jaren de levering van desktops en laptops verzorgen.

Arjen de Koning, CEO Paradigit Groep, heeft woensdag 14 september op het hoofdkantoor van SOML het raamcontract ondertekend.Foto van links naar rechts: Mr. Herman Berendsen partner Ixion advies (EA), Marlon Lichtleitner controller/ hoofd Financiële Zaken SOML, Drs. M.J. Fait voorzitter College van Bestuur, Arjen de Koning, CEO Paradigit Groep.

Remcoh zoekt account manager

Remcoh is op zoek naar een accountmanager. Als Accountmanager heb je een primaire focus op remotebeheer. Naast deze focus adviseer je relaties samen met de pre-sales consultant over hardware migraties, virtualisatie en storage trajecten, software-upgrades en overige diensten. Jouw commerciële inspanningen zorgen voor een substantiële groei in de contractenportefeuille. Je begeleidt en adviseert de relaties met betrekking tot het maken van de juiste keuzes rondom de continuïteitsproblematiek van de automatiserings- en informatiseringssystemen. Je bent daarnaast in staat deze keuzes ook om te zetten in concrete opdrachten. Bekijk de volledige vacature op www.werkenbijparadigit.nl.

ISL Automatisering behaalt ISO 14001-certificering

Onlangs werd ISL Automatisering door Bureau Veritas getoetst op het gevoerde milieubeleid. Doelstelling was het behalen van de prestigieuze ISO 14001 certificering. Dit certificaat is recent aan ISL Automatisering uitgereikt, wat betekend dat ISL vanaf nu ISO 14001 gecertificeerd is! ISO 14001 is een norm op het gebied van milieumanagement, ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.
Milieubewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met haar klanten, leveranciers en medewerkers en het onderscheiden in duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten van ISL Automatisering. Al jaren wordt er speciale aandacht besteed aan het milieu. Met het behalen van het ISO 14001 certificaat geeft ISL Automatisering aan dat het bewust omgaat met het milieu en de directe leefomgeving een vast en belangrijk onderdeel van het beleid is.

ISL Automatisering sponsort Dag van de Leerplicht van het Drenthe College & Gemeente Emmen

Op donderdag 17 maart heeft de Dag van de Leerplicht plaatsgevonden. De landelijke Dag van de Leerplicht vindt dit jaar voor de achtste keer plaats. Het Ministerie van Onderwijs en brancheorganisatie Ingrado ondersteunen gemeenten en scholen in het hele land bij de organisatie van lokale acties en activiteiten. Tijdens deze dag konden scholieren van het voortgezet onderwijs en de mbo-opleidingen in de gemeente Emmen meedoen aan een prijsvraag. Hiervoor moesten zij vragen beantwoorden over de leerplichtwet, de kwalificatieplicht en verzuim. Ook moesten ze de meest originele spijbelsmoes verzinnen. Ruim 250 scholieren hebben aan deze prijsvraag meegedaan. Uit de goede inzendingen werden zestien prijswinnaars gekozen. Donderdag 24 maart werden de prijzen van de Dag van de Leerplicht prijsvraag uitgereikt.
ISL verzorgt reeds diverse jaren een PC-voorziening voor minimahuishoudens in de Gemeente Emmen.

Maak kennis met Remcoh op RBD Eindhoven

Op dinsdag 14 september en woensdag 15 september zal Remcoh aanwezig zijn op de Regio Business Dagen in het Beursgebouw van Eindhoven. Kom kennis maken op stand 351 van Remcoh en krijg deze koffiemok kado!

Lees meer...

ISL verwelkomt IKZ als nieuwe Remcoh klant

Het Integraal Kankercentrum Zuid (IKZ) is een kennis- en kwaliteitscentrum op het gebied van de oncologie en de palliatieve zorg. Het IKZ ondersteunt hulpverleners, beleidsmakers en patiëntenverenigingen, waarbij de aandacht uitgaat naar onderlinge uitwisseling en afstemming. Samen met de hulpverleners ontwikkelt het IKZ producten en diensten om de zorg te kunnen bieden.

Doordat IKZ met verschillende organisaties samenwerkt is het belangrijk dat alle informatie goed opgeslagen wordt en ook op afstand beschikbaar is. Men ging op zoek naar een ICT-partner die kon voldoen aan de eisen op ICT-gebied zoals IKZ heeft geformuleerd in hun meerjaren-strategie.
ISL kwam daarbij als winnaar uit de bus. In de komende periode zal ISL Automatisering de 6 servers van IKZ vervangen en zal IKZ hierna beschikken over de nieuwste hard- en software. Daarnaast gaat Remcoh de komende 3 jaar de 6 servers en 55 werkplekken beheren en voorzien van anti-virus en anti-spam. Hierdoor kan IKZ de komende jaren zorgeloos werken.

Lees meer...

Remcoh beheert ICT-omgeving Vespo Groep

Vespo maakte reeds gebruik van het concept 'beheer op afstand' voordat zij in gesprek raakte met ISL Automatisering. Vanwege het faillissement van hun huidige aanbieder is Vespo op zoek gegaan naar een nieuwe partij die hun huidig beheersconcept kon voortzetten. Na een aantal gesprekken bleek het beheersconcept Remcoh perfect aan te sluiten bij de behoefte die Vespo had en gingen zij er qua dienstverlening op vooruit. ISL is uit vier aanbieders gekozen als de nieuwe ICT-partner en zal de werkplekken en servers van Vespo gaan beheren.

Lees meer...

Gemeente Emmen en Wartburg College kiezen voor ISL Automatisering

ISL Automatisering is opnieuw door Gemeente Emmen geselecteerd om de komende drie jaar de levering van computers aan huishoudens met schoolgaande kinderen te verzorgen. De gemeente Emmen is van mening dat iedereen in de samenleving moet kunnen participeren. De Gemeente stelt daarom een gratis computer beschikbaar aan huishoudens met een laag inkomen. Deze gratis computer regeling vormt onderdeel van de campagne 'Sociale Zaken helpt' van de Gemeente Emmen.
Het betreft een verlenging van de overeenkomst die in 2008 met ISL werd gesloten waarbij op jaarbasis zo'n 500 gezinnen van een computer worden voorzien. ISL verzorgt daarbij niet alleen de levering van de computer, maar ook alle logistieke diensten er omheen waaronder het pre-installeren van software-images en de installatie aan huis. Inmiddels is ISL bij ruim 30 gemeentes partner voor deze speciale minima-computerprojecten en is tevens gespecialiseerd in raadsledenprojecten.

In december koos het Wartburg College eveneens voor ISL Automatisering als hardware leverancier voor de komende drie jaar. Het Wartburg College biedt christelijk voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De school telt 3800 leerlingen, verspreid over vier locaties in Rotterdam en Dordrecht. De opdracht betreft de levering van circa 800 -1200 Acer systemen voorzien van Philips monitoren. Deze nieuwe klant versterkt de positie van ISL Automatisering binnen het onderwijs waar het niet alleen onderwijsinstellingen voorziet van hardware en diensten, maar ook al 10 jaar actief is met speciale laptop voor studentenprojecten.

Gemeente Purmerend kiest voor ISL Automatisering

ISL Automatisering is partner geworden bij gemeente Purmerend voor een periode van 4 jaar betreffende een raamovereenkomst voor de levering van servers, desktops, monitoren en workstations. Samen met HP en Philips gaat ISL deze klant de overeengekomen periode voorzien van bovenstaande systemen. 
De vervangingen die jaarlijks door ISL worden verzorgd zijn:

  • 10-15 workstations
  • 5-10 servers 
  • 200-250 desktops in combinatie met monitoren.

De leveringen worden in batches van 40 stuks afgeroepen. De eerste opdracht is in november aan gemeente Purmerend uitgeleverd.

ISL wint aanbesteding Christelijk Voortgezet Onderwijs Zuid-West FrieslandCVO Zuid-West Friesland heeft ongeveer 4500 leerlingen en 500 personeelsleden verdeeld over de verschillende locaties.
De deels aan ISL Automatisering gegunde aanbesteding betreft de levering van fat clients, thin clients, monitoren, laptops en servers. Met deze gegunde aanbesteding wil CVO Zuid-West Friesland bereiken dat er drie leveranciers worden geselecteerd die instaan voor de kwaliteit van de geleverde goederen tegen concurrerende tarieven. CVO Zuid-West Friesland heeft de ambitie om te groeien naar circa 1800 werkplekken inclusief geldige software licenties.

Inmiddels heeft CVO een vervangingscyclus uitgevoerd welke na een spannende offerteronde is gegund aan ISL. De levering heeft reeds plaatsgevonden waarbij 300 systemen en monitoren zijn geleverd op de verschillende locaties.

Het PC-project voor Gemeente Boxmeer

Donderdag 3 september hebben Christian Peters en wethouder Everink van de Gemeente Boxmeer een contract getekend voor de levering van computers voor het PC project.

Het PC project is bedoeld voor gezinnen die een WWB uitkering ontvangen en kind(eren) hebben in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Met dit project wil de gemeente kinderen een kans geven digitale vaardigheden te ontwikkelen waardoor ze beter kunnen meedoen in de maatschappij.

De aanschaf van een computer, printer en internetaansluiting is een grote uitgave. Mensen die deelnemen krijgen niet alleen een computer maar ook een cursus via de gemeente Boxmeer. Dit totaalaanbod van ISL maakt het een succesvol project!Met de ondertekening van het contract is de levering van computers door ISL Automatisering BV geregeld. Bij de 40 gezinnen die in aanmerking komen is inmiddels een brief bezorgd met meer informatie over de levering van de computer.

Het project is ook een unieke kans voor ouders. Het Regionaal Opleidings Centrum ontwikkelt speciaal voor dit project een cursus van tien lessen. Hieraan neemt uit elk gezin één ouder en één kind deel. De lessen starten begin november en worden in kleine groepen gegeven.

De gemeente Boxmeer heeft van de overheid geld ontvangen waaruit het project wordt gefinancierd. Deze zogenaamde "Aboutalebmiddelen" moeten worden ingezet ter stimulering van deelname aan de maatschappij van met name kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen.

'Het Boxmeerse PC project is bijzonder omdat zowel kinderen als ouders digitale vaardigheden kunnen opdoen waardoor ze in de toekomst sterker staan,' verteld wethouder Everink.

Succesvolle Regio Business Dagen 2009
Ook de regio Eindhoven heeft tijdens Regio Business Dagen kennis gemaakt met ISL Automatisering en het vernieuwde ISL Ontzorgt concept.
Om de bezoekers te laten zien hoe voordelig en compleet ISL Ontzorgt is, kon men de calculator op www.islontzorgt.nl invullen.
Met deze besparingscalculator kan men binnen 1 minuut de huidige situatie vergelijken met ISL Ontzorgt.

Nadat deze was ingevuld, mocht men het geluk beproeven op het Rad van Fortuin. Er waren mooie prijzen te winnen.
Vele bezoekers hebben de besparingscalculator ingevuld en hebben leuke prijzen in de wacht gesleept.


ISL Ontzorgt: de basis voor zorgeloos ICT-beheer
Het beheer van een ICT-omgeving wordt steeds complexer en behoort niet tot de kernactiviteit van de meeste bedrijven. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren, tijd die u liever aan uw klanten besteed. Goed beheer vraagt om professionals en die zijn kostbaar en schaars. Het uitbesteden van beheer is dus een logische stap. Met ISL Ontzorgt bieden we een compleet pakket diensten aan op het gebied van beheer. Dankzij de modulaire opbouw kunt u daar de ondersteuning afnemen waar de kennis of middelen binnen uw organisatie ontbreken.

Lees meer op www.islontzorgt.nl.

ISL partner bij minima projecten

Computers zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Toch zijn er in Nederland nog veel mensen met weinig geld voor wie een computer onbetaalbaar is. Hierdoor zijn diverse gemeenten, waaronder Amsterdam en Emmen, zogenaamde minima projecten gestart. Hierbij stellen deze gemeenten aan minina huishoudens computerpakketten beschikbaar. De computers met toebehoren (in Amsterdam zelfs met internetabonnement) zijn bedoeld voor kinderen uit minimagezinnen die op het punt staan naar het voortgezet onderwijs te gaan.
Het ontberen van een computer op de middelbare school zou voor kinderen minder aansluiting met het onderwijs en uiteindelijk zelfs minder aanlsluiting met de arbeidsmarkt betekenen.

ISL Automatisering is bij beide projecten leverancier van de hardware en neemt tevens de logistieke afhandeling voor haar rekening. De samenwerking met de gemeente Amsterdam verloopt inmiddels al vijf jaar naar volle tevredenheid. De gemeente Amsterdam over de keuze voor ISL:

" Enerzijds vanwege de flexibiliteit in het samenstellen van configuraties, dankzij het build-to-order principe. Daarnaast bood het bedrijf ruime mogelijkheden aan op het gebied van diensten rondom de levering van de hardware. Denk daarbij aan het pre-installeren van software-images en het op grote schaal installeren aan huis".

In het verleden was ISL / Paradigit ook al partner bij gemeenten bij dergelijke projecten in Eindhoven, Arnhem en Amstelveen. Mocht u als gemeente geïnteresseerd zijn, neemt u dan contact op met Paul Hendrikx van ISL Automatisering, tel. 077 - 323 5555.

Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen - ISL1.02.01