Remcoh diensten

Remcoh

Remcoh is de zakelijke dienstverlening van ISL Automatisering BV

In een organisatie maken bijna alle medewerkers gebruik van computers, printers en telefonie. Er kan altijd een storing optreden of er moet iets gewijzigd worden. Remcoh heeft een professionele servicedesk, die 24/7 ondersteuning kan bieden bij storingen en wijzigingen kan doorvoeren.

Remcoh bewaakt uw systemen continu, lost dreigende problemen direct op en biedt snelle proactieve ondersteuning bij vragen. Zo heeft u altijd een stabiele en veilige ICT-omgeving zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Uw zorgen over het beheer van (flexibele) werkplekken, servers en randapparatuur zijn hiermee verleden tijd.

 

Zorgeloos werken met Remcoh

Zelf uw servers en werkstations beheren is een complexe taak en kost u veel tijd, geld en vaak ook zorgen. Leg uw ICT-beheer daarom op het bordje van Remcoh. Want Remcoh bewaakt uw systemen continu, lost dreigende problemen direct op en biedt snelle ondersteuning bij vragen. Zo heeft u altijd een stabiele en veilige ICT-omgeving zonder dat u daar zelf ooit nog omkijken naar heeft. Uitbesteden aan Remcoh is de meest logische stap voor slimme ondernemers.

Door uw ICT-diensten onder te brengen bij Remcoh kunt u zich focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie, terwijl wij u helpen bij het bereiken van een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw ICT-omgeving.

Remcoh
Remcoh

Heldere afspraken

Remcoh houdt van heldere afspraken. Daarom gelden er binnen de Remcoh dienstverlening vaste afspraken over reactietijden, contactmanieren en ondersteuningsvormen. Hiermee zijn de verwachtingen van beide partijen gelijk en kunnen er geen misverstanden kunnen ontstaan. Bovendien ontvangt u maandelijks een standaardrapportage per email. Dit betreft een overzicht van de meetresultaten in die maand en geeft u inzage in de actuele status van uw systemen en welke werkzaamheden wij in die periode voor u uitgevoerd hebben.

Tevens is het mogelijk om deze rapportage door middel van Remcoh Adviseert uit te breiden met trendontwikkelingen en adviezen waarmee u een volledige managementrapportage ter beschikking heeft die u in staat stelt gemakkelijker strategische beslissingen te nemen op automatiseringsgebied.

Veilige verbinding

Om uw systemen op afstand te kunnen beheren, wordt er door ons software geplaatst op één pc binnen uw netwerkomgeving. Dit wordt de „agent‟ genoemd. Deze software maakt verbinding met ISL en regelt tevens de installatie van overige pc‟s en servers. Er wordt dus vanuit uw netwerk verbinding gemaakt naar ISL, waardoor firewalls en dergelijke niet aangepast hoeven te worden. Bovendien wordt het dataverkeer over deze lijnen versleuteld, waardoor er geen enkele manier is om in te breken op deze verbinding. U kunt dus vertrouwen op een volledig beveiligde verbinding.

Remcoh

Benieuwd naar Remcoh?

Neem contact op